< Nazad

NERETVA RAFTING – DŽAJIĆA BUK

3227 pregleda

Telefon: +387 61 482-400

Adresa: Džajići bb, Konjic

OPIS
  Doživite avanturu ispričanu jezikom prirode u lijepoj Hercegovini. Skriveni dragulj doline Neretve je smješten nadomak Konjica. Riječ je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem te nevjerovatnom historijom i pričama koje svjedoče toj historiji. Naš objekat je smješten na samoj obali rijeke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smještaj sa punim pansionom u našem hostelu. Na raspolaganju je 15 soba, sa 60 kreveta. Gosti imaju pristup zajedničkoj kupaonici s tuševima i toaletima. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarali od prirodnog okruženja. Restoran je uređen u starinskom stilu, poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski stol za doručak dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se nogometno i košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta.
  Pored smještajnih kapciteta, nudimo I ostale sadržaje :
 • Rafting na neretvi
 • Titov bunker
 • Boračko Jezero – Kamp Borašnica
 • Brvnara Apartman
 • Kamp Borašnica Bungalovi
 • Dzajica Book Sobe
 • Organizacija momačkih večeri
 • Organizacija djevojačkih večeri
  Naša ponuda sadrži bogat asortiman domaćih proizvoda koje možete potražiti, kao i suvenira autentične izrade (drvo – kamen – tekstil) od domaćih proizvođača.
  Ovdje ćete upoznati ljubazne ljude koji su u jednom trenutku bili skoro zaboravljeni od strane bivše Jugoslavije, no u to vrijeme su ih redovno posjećivali šverceri duhanom, koji su svoj put prema Sarajevu napravili upravo kroz ovo selo.
  Tako da možete rezervisati I izlet ,, Putem šverca duhana ,, koji svake godine obara svoje rekorde posječenosti, turista ali I domačih gostiju iz svih krajeva kako lijepe Bosne tako I Evrope I svijeta.
VIDEO
RADNO VRIJEME

Vrijeme otvaranja

00:00

Vrijeme zatvaranja

00:00

TAGOVI
Apartmani
brvnare
Džajića buk
kamp
konjic
neretva
odmor
Priroda
rafting
rijeka
Smještaj
titov bunker
travelling
hajking
hiking
noina arka
noahs ark